Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 10512
Esemény időpontja: 2018 augusztus 05 00:24 - vasárnap
Esemény: Tűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
Esemény leírása:

Resznek határában két bálatároló és egy terményszárító épület gyulladt ki. A tűzoltók megkezdték a lángok oltását.
Teljes terjedelmében ég három mezőgazdasági épület vasárnapra virradó éjjel a Zala megyei Resznek határában: egy kétezer-nyolcszáz négyzetméter alapterületű és egy hétszáz négyzetméteres, több ezer darab szalmabála tárolására használt bálatároló, valamint egy terményszárító. A tűzhöz nagy erőkkel riasztották a környék tűzoltóegységeit: a lenti, a zalaegerszegi és a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat, a pacsai és a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit, illetve a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat. A helyszínre érkező egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, hét vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg és az épületekben egyetlen állat sem tartózkodik.

Helyszín: Resznek Resznek
Esemény frissítések
No.:3
Időpont2018 augusztus 06 09:21 - hétfő
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményA még izzó, parázsló részeket oltják a tűzoltók Zala megyében
Esemény leírásaMunkájuk megsegítésére délután munkagép érkezik.
A még izzó, füstölgő részeket oltják a lenti hivatásos tűzoltók a Zala megyei Resznek határában. Mint arról korábban hírt adtunk, szombaton éjszaka kigyulladt három mezőgazdasági épület a település határában. Egy kétezer-nyolcszáz négyzetméter alapterületű és egy hétszáz négyzetméteres, több ezer darab szalmabála tárolására használt bálatároló, valamint egy terményszárító is égett. A tűzhöz nagy erőkkel riasztották a környék tűzoltóegységeit: a lenti, a zalaegerszegi, a körmendi és a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat, a pacsai és a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit, illetve a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat. A helyszínre kiérkezett egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, kilenc vízsugárral avatkoztak be. A bálákat a tárolókból eltávolították, jelenleg a még izzó, parázsló részeket oltják két vízsugárral. Munkájuk megsegítésére, a délutáni órákra munkagép érkezik a területre Elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

No.:2
Időpont2018 augusztus 06 07:41 - hétfő
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményA még izzó, parázsló részeket oltják a tűzoltók Zala megyében
Esemény leírásaResznek határában két bálatároló és egy terményszárító épület gyulladt ki.
Kigyulladt három mezőgazdasági épület a Zala megyei Resznek határában szombaton éjszaka. Egy kétezer-nyolcszáz négyzetméter alapterületű és egy hétszáz négyzetméteres, több ezer darab szalmabála tárolására használt bálatároló, valamint egy terményszárító is égett. A tűzhöz nagy erőkkel riasztották a környék tűzoltóegységeit: a lenti, a zalaegerszegi, a körmendi és a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat, a pacsai és a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit, illetve a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat. A helyszínre érkező egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, kilenc vízsugárral avatkoztak be. A bálákat a tárolókból eltávolították, jelenleg az izzó, parázsló részek oltása folyik. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

No.:1
Időpont2018 augusztus 05 07:31 - vasárnap
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményFolyamatosan oltják a tűzoltók a Zala megyében égő lángokat
Esemény leírásaResznek határában két bálatároló és egy terményszárító épület gyulladt ki. A tűzoltók kilenc vízsugárral dolgoznak a helyszínen.
Teljes terjedelmében ég három mezőgazdasági épület a Zala megyei Resznek határában: egy kétezer-nyolcszáz négyzetméter alapterületű és egy hétszáz négyzetméteres, több ezer darab szalmabála tárolására használt bálatároló, valamint egy terményszárító. A tűzhöz nagy erőkkel riasztották a környék tűzoltóegységeit: a lenti, a zalaegerszegi és a nagykanizsai hivatásos tűzoltókat, a pacsai és a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit, illetve a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat. A helyszínre érkező egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, kilenc vízsugárral oltják a lángokat. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg és az épületekben egyetlen állat sem tartózkodik.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!