Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 10756
Esemény időpontja: 2018 augusztus 14 15:50 - kedd
Esemény: Tűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
Esemény leírása:

A tűzoltók három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.
Kigyulladt egy csirketartásra használt, kétszintes épület tetőszerkezete és felső emelete Mezőkövesd külterületén. A tűzesethez a mezőkövesdi, az egri és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A helyszínre tartanak a miskolci hivatásos tűzoltók is.

Helyszín: Mezőkövesd 33111
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2018 augusztus 14 18:02 - kedd
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményEloltották a tűzoltók a Mezőkövesd külterületén égő épület lángjait
Esemény leírásaElsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.
Kigyulladt egy körülbelül ezerkétszáz négyzetméter alapterületű, kétszintes, csirketartásra használt épület tetőszerkezete és felső emelete kedd délután Mezőkövesd külterületén. A helyszínre a mezőkövesdi, az egri, a miskolci és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók, valamint a füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, közös erővel, több oldalról támadva, nyolc vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

No.:1
Időpont2018 augusztus 14 17:27 - kedd
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményMár nyolc vízsugárral dolgoznak a tűzoltók Mezőkövesd külterületén
Esemény leírásaElsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.
Kigyulladt egy körülbelül ezerkétszáz négyzetméter alapterületű, kétszintes, csirketartásra használt épület tetőszerkezete és felső emelete kedd délután Mezőkövesd külterületén. A helyszínre a mezőkövesdi, az egri, a miskolci és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók, valamint a füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, nyolc vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!