Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 11684
Esemény időpontja: 2018 szeptember 21 18:19 - péntek
Esemény: Tűzeset (ipari létesítmény)
Esemény leírása:

A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre.
Tűz keletkezett egy üresen álló raktárépületben Kelenföldön, a Soproni és a Hengermalom út kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók kilenc járművel vonultak a helyszínre, ahol a raktár teteje már beomlott és a tűz veszélyezteti a szomszédos épületet.

Helyszín: Budapest Hengermalom út
Esemény frissítések
No.:3
Időpont2018 szeptember 21 19:38 - péntek
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményKörülhatárolták a tüzet a Kelenföldön kigyulladt raktárépületnél
Esemény leírásaJelenleg huszonkét járművel több, mint hetven tűzoltó dolgozik a bontásra ítélt épületben keletkezett tűz elfojtásán.
A kora esti órákban keletkezett tűz egy üresen álló, bontásra ítélt ezerötszáz négyzetméter alapterületű raktárépületben Kelenföldön, a Soproni és a Hengermalom út kereszteződésében. Az épület teteje beomlott, de az oltást nehezíti az is, hogy a raktár tagolt szerkezetű. A huszonkét járművel érkezett több, mint hetven tűzoltónak mostanra sikerült körülhatárolnia a bontásra ítélt épületben keletkezett tüzet. A lángok már nem terjednek tovább. A beavatkozás miatt a Hengermalom úton leállították a villamosforgalmat is.

No.:2
Időpont2018 szeptember 21 19:12 - péntek
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményA Kelenföldi raktárépület oltása miatt a Hengermalom úton le kellett állítani a villamosforgalmat.
Esemény leírásaMár több mint ötven tűzoltó dolgozik a bontásra ítélt épületben keletkezett tűz elfojtásán.
Tűz keletkezett egy üresen álló ezerötszáz négyzetméter alapterületű raktárépületben Kelenföldön, a Soproni és a Hengermalom út kereszteződésében. Az épület teteje beomlott, de az az oltást nehezíti az is, hogy a raktár tagolt szerkezetű. Jelenleg több mint ötven tűzoltó dolgozik a helyszínen, ahol már három vízágyú is üzemel. A beavatkozás miatt a Hengermalom úton leállították a villamosforgalmat.

No.:1
Időpont2018 szeptember 21 18:33 - péntek
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményMár több, mint negyven tűzoltó dolgozik a Kelenföldön kigyulladt raktár oltásán
Esemény leírásaA tűz egy bontásra ítélt épületben keletkezett.
Tűz keletkezett egy üresen álló ezerötszáz négyzetméter alapterületű raktárépületben Kelenföldön, a Soproni és a Hengermalom út kereszteződésében. Az épület teteje beomlott, de az az oltást nehezíti az is, hogy a raktár tagolt szerkezetű. Jelenleg több, mint negyven fővárosi tűzoltó dolgozik a helyszínen, ahol már két vízágyú is üzemel.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!