Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 11776
Esemény időpontja: 2018 szeptember 24 19:09 - hétfő
Esemény: Tűzeset (tűzeset szabad területen)
Esemény leírása:

Mintegy háromszáz-négyszáz négyzetméterre terjed ki a tűz.
Kigyulladt a szemét egy hulladéktelepen, Polgárdi külterületén. Mintegy háromszáz-négyszáz négyzetméteren ég egy több ezer köbméteres halom. A székesfehérvári és a siófoki hivatásos, valamint a polgárdi önkormányzati tűzoltók oltani kezdték a lángokat és megakadályozták a tűz továbbterjedését. A munkálatokat, amelyeket erőgép is segít, nehezíti az erős szél.

Helyszín: Polgárdi Polgárdi külterülete
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2018 szeptember 24 23:46 - hétfő
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményMár nem lángol a szemét Polgárdinál
Esemény leírásaTöbb száz négyzetméterre terjedt ki a tűz.
Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely hétfőn kora este keletkezett egy hulladéktelepen, Polgárdi külterületén. Mintegy ötezer köbméter tömörítetlen szemét gyulladt ki és égett több száz négyzetméteren. A székesfehérvári, a siófoki, a pétfürdői és a sárbogárdi hivatásos, valamint a polgárdi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. Ugyanakkor a helyszínen még folytatódnak a munkálatok, amelyeket három erőgép is segít.

No.:1
Időpont2018 szeptember 24 23:14 - hétfő
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményMég oltják a tüzet a polgárdi hulladéktelepen
Esemény leírásaErőgépek is segítik a munkálatokat.
Még oltják a Polgárdi külterületén lévő hulladéktelepen keletkezett tüzet. Mintegy ötezer köbméter tömörítetlen szemét gyulladt ki és ég több száz négyzetméteren. A székesfehérvári, a siófoki, a pétfürdői és a sárbogárdi hivatásos, valamint a polgárdi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését. A munkálatokat három erőgép is segíti.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!