Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 1246
Esemény időpontja: 2017 augusztus 29 20:40 - kedd
Esemény: Tűzeset (közösségi épület)
Esemény leírása:

Kigyulladt egy használaton kívülinek tűnő, lezárt hotel Sopronban, a Hársfa soron. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és kezdték meg az oltási munkálatokat.
A megközelítőleg kétszázötven négyzetméter alapterületű, háromszintes épületnek mintegy a fele ég, a lángok kicsaptak az épület tetőzetén. Az oltási munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen. Az oltási munkálatokat a soproni, a kapuvári, a csornai és sárvári hivatásos egységek végzik. A lángok elfojtására létraszerre vízsugarat is bevetnek a tűzoltók. A hegykői, a nagycenki, és a nagylózsi önkéntes tűzoltók is a tűzeset helyszínére tartanak.

Helyszín: Sopron Hársfa sor
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2017 augusztus 29 22:26 - kedd
KategóriaTűzeset (közösségi épület)
EseményElfojtották a lángokat a tűzoltók Sopronban
Esemény leírásaTöbb település tűzoltói dolgoznak a Sopronban kigyulladt, használaton kívüli hotel tüzének oltásán. A Hársfa soron álló épület az esti órákban kapott lángra. A rajok mostanra elfojtották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik.
A megközelítőleg kétszázötven négyzetméter alapterületű, háromszintes épület jelentős részben égett. A tetőzet egyes pontokon beszakadt a tűz következtében. A munkálatokat csoportirányítás mellett végzik a tűzoltók, akik már elfojtották a lángokat. A soproni, a kapuvári, a csornai és a sárvári hivatásos egységek az utómunkálatokat végzik - eloltják a még izzó-parázsló elemeket, valamint felderítik és átvizsgálják az épületet, annak tűz által nem érintett részeit is. A lángokat hat földi és egy létraszerre erősített, magasból oltó vízsugárral fojtották el a rajok. A hivatásos tűzoltók munkáját a hegykői, a nagycenki, és a nagylózsi önkéntes tűzoltók segítik a helyszínen.

No.:1
Időpont2017 augusztus 29 21:18 - kedd
KategóriaTűzeset (közösségi épület)
EseményJelentős erőkkel dolgoznak a tűzoltók Sopronban
Esemény leírásaTöbb település tűzoltói dolgoznak a Sopronban kigyulladt, használaton kívüli hotel tüzének eloltásán. A Hársfa soron álló épület az esti órákban kapott lángra.
A megközelítőleg kétszázötven négyzetméter alapterületű, háromszintes épület jelentős részben ég. A tetőzet egyes pontokon beszakadt a tűz következtében. A munkálatok csoportirányítás mellett folytatódnak a helyszínen. Az oltást a soproni, a kapuvári, a csornai és a sárvári hivatásos egységek végzik. A lángok elfojtására négy földi és egy létraszerre erősített, magasból oltó vízsugarat üzemeltetnek a rajok, azonban további sugarakat helyeznek üzembe az egységek. A hivatásos tűzoltók munkáját a hegykői, a nagycenki, és a nagylózsi önkéntes tűzoltók segítik a helyszínen.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!