Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 12963
Esemény időpontja: 2018 november 13 10:17 - kedd
Esemény: Tűzeset (melléképület-tűz)
Esemény leírása:

A fővárosi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat.
Egy melléképület, valamint körülbelül százötven négyzetméteren összehordott szemét ég Budapest X. kerületében, a Heves utcában. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral oltják a lángokat. Az egységek két gázpalackot kihoztak az épületből.

Helyszín: Budapest Heves utca
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2018 november 13 13:37 - kedd
KategóriaTűzeset (melléképület-tűz)
EseményEloltották a lángokat a X. kerületben
Esemény leírásaA tűzoltók utómunkálatokat végeznek.
Egy melléképület, valamint körülbelül kétszáz négyzetméteren összehordott szemét kapott lángra kedden délelőtt Budapest X. kerületében, a Heves utcában. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral körülhatárolták a tüzet, kora délutánra pedig eloltották a lángokat. Az egységek négy gázpalackot biztonságba helyeztek. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

No.:1
Időpont2018 november 13 10:45 - kedd
KategóriaTűzeset (melléképület-tűz)
EseményKörülhatárolták a tüzet a X. kerületben
Esemény leírásaA tűz így továbbterjedni már nem tud.
Egy melléképület, valamint körülbelül százötven négyzetméteren összehordott szemét kapott lángra Budapest X. kerületében, a Heves utcában. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud. Az egységek négy gázpalackot biztonságba helyeztek.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!