Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 14437
Esemény időpontja: 2019 január 09 09:27 - szerda
Esemény: Tűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
Esemény leírása:

A tetőszerkezetben keletkezett tűz.
Kigyulladt egy hodály a Hajdúböszörményhez tartozó Pród külterületén. Mintegy száz négyzetméteren ég az épület tetőszerkezete, és körbálák is kigyulladtak. A debreceni, a hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Helyszín: Hajdúböszörmény Hajdúböszörmény - Pród
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2019 január 09 14:26 - szerda
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményEloltották a pródi hodálytüzet
Esemény leírásaÉgett és be is szakadt a tetőszerkezet.
Eloltották azt a tüzet, amely egy hodályban keletkezett a Hajdúböszörményhez tartozó Pród külterületén. A mintegy ötszáz négyzetméter alapterületű épületben csirkéket tartottak. A tetőszerkezet égett és be is szakadt. Egy nyitott színt és benne szalmabálákat is veszélyeztettek a lángok, de a továbbterjedésüket megakadályozták a helyszínre riasztott debreceni, hajdúnánási, hajdúböszörményi, tiszaújvárosi és nyíregyházi hivatásos tűzoltók. Az oltást, amelyben huszonegy tűzoltó vett részt, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

No.:1
Időpont2019 január 09 13:10 - szerda
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményMég oltják a hodálytüzet Pródon
Esemény leírásaÉgett és beszakadt a tetőszerkezet egy része.
Még dolgoznak a tűzoltók a Hajdúböszörményhez tartozó Pród külterületén, ahol reggel egy hodályban keletkezett tűz. A mintegy ötszáz négyzetméteres épületben csirkéket tartottak. A tetőszerkezet több mint fele égett és egy része be is szakadt. Egy nyitott színt és benne szalmabálákat is veszélyeztettek a lángok, de a továbbterjedésüket megakadályozták a helyszínre riasztott debreceni, hajdúnánási, hajdúböszörményi és nyíregyházi hivatásos tűzoltók. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!