Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 14713
Esemény időpontja: 2019 január 21 06:15 - hétfő
Esemény: Közlekedési baleset (közúti baleset)
Esemény leírása:

A Budapest felé vezető oldalon történt a baleset, amelyben több ember megsérült.
Összeütközött több személygépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mezőkeresztes térségében, a geleji pihenő közelében. Az egyik autó az árokba csapódott. Öt ember a járműbe szorult, őket a műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végző tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. Az első hírek szerint további sérültjei is vannak a balesetnek. Az érintett sztrádaszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Helyszín: Gelej M3
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2019 január 21 07:52 - hétfő
KategóriaKözlekedési baleset (közúti baleset)
EseményTovábbi két áldozata van az M3-ason történt balesetnek
Esemény leírásaA Budapest felé vezető oldalon, a geleji pihenő közelében ütközött össze több autó.
További két ember meghalt abban a karambolban, amely kora reggel történt az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mezőkeresztes térségében, a geleji pihenő közelében. Így összesen három ember vesztette életét, miután egymásba rohant nyolc gépkocsi. Egy személyautó árokba csapódott. Ebbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végző tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók. A balesetnek további sérültjei is vannak. Az érintett sztrádaszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

No.:1
Időpont2019 január 21 06:38 - hétfő
KategóriaKözlekedési baleset (közúti baleset)
EseményMeghalt egy ember az M3-ason történt balesetben
Esemény leírásaA Budapest felé vezető oldalon, a geleji pihenő közelében ütközött össze több autó.
Egy ember életét vesztette abban a karambolban, amely kora reggel történt az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mezőkeresztes térségében, a geleji pihenő közelében. A baleset nyolc járművet érintett. Egy személyautó árokba csapódott. Ebbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végző tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók. A balesetnek további sérültjei is vannak. Az érintett sztrádaszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!