Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 14797
Esemény időpontja: 2019 január 23 21:51 - szerda
Esemény: Tűzeset (közösségi épület)
Esemény leírása:

Húsz gépjárművel több mint hatvan tűzoltó vonult a helyszínre.
Több helyiség ég egy háromszintes épületben Budapest IX. kerületében, a Markusovszky téren. Húsz gépjárművel több mint hatvan fővárosi hivatásos tűzoltó vonult a helyszínre, a rajok a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. A tűzoltás közben egy elhunyt embert találtak.

Helyszín: Budapest Markusovszky tér
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2019 január 24 00:25 - csütörtök
KategóriaTűzeset (közösségi épület)
EseményEloltották a lángokat a IX. kerületben
Esemény leírásaA tűzoltók most is dolgoznak az izzó részek felderítésén.
Egy oktatási intézmény és kollégium épületének több helyiségében keletkezett tűz szerdán este Budapest IX. kerületében, a Markusovszky téren. Húsz gépjárművel több mint hatvan fővárosi tűzoltó vonult a helyszínre, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett tizenöt vízsugárral avatkoztak be. A rajok az éjszakai órákra megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A még izzó részek felderítésén most is dolgoznak. Az épületből kikísért emberek számára melegedőbusz érkezett. Az egységek az épületben egy elhunyt embert találtak.

No.:1
Időpont2019 január 23 22:53 - szerda
KategóriaTűzeset (közösségi épület)
EseményKörülhatárolták a tüzet a IX. kerületben
Esemény leírásaA tűzoltók tizenöt vízsugárral oltják a lángokat.
Egy oktatási intézmény és kollégium épületének több helyiségében keletkezett tűz szerdán este Budapest IX. kerületében, a Markusovszky téren. Húsz gépjárművel több mint hatvan fővárosi tűzoltó vonult a helyszínre. A rajok a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni nem tud. Az oltást tizenöt vízsugárral végzik. Az épületből kikísért emberek melegedőbuszban várhatják meg a munkálatok végét. Az egységek az épületben egy elhunyt embert találtak.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!