Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 19019
Esemény időpontja: 2019 június 12 15:12 - szerda
Esemény: Tűzeset (ipari létesítmény)
Esemény leírása:

Papírbálák és tíz tonna tűzifa kapott lángra.
Tűz ütött ki egy papírtelepen Komáromban, a Marek József utcában. Papírbálák és tíz tonna tűzifa gyulladt ki. Az esethez a komáromi, a kisbéri és a tatabányai hivatásos, az ácsi önkormányzati, és a komáromi önkéntes tűzoltók vonultak. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen van. Az egységek három vízsugárral megkezdték a lángok oltását, melyet nehezít az erős szél. Az épületben gépek és szalagok is égnek.

Helyszín: Komárom Marek József utca
Esemény frissítések
No.:9
Időpont2019 június 14 20:40 - péntek
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményEloltották a hulladéktüzet Komáromban
Esemény leírásaAz egységek több napon át dolgoztak a tűz oltásán.
Nagy mennyiségű papírhulladék, tűzifa, valamint gépek kaptak lángra szerdán délután Komáromban, egy Marek József utcai telephelyen. A tűzhöz a győri, a tatabányai, a komáromi, az esztergomi, a kisbéri, a pannonhalmi, a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, az ácsi önkormányzati, valamint a komáromi, a tárkányi, a bábolnai, a banai és a kocsi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik szerda estére megakadályozta a tűz továbbterjedését, a munkálatok azonban csütörtökön és pénteken is folytatódtak. Több mint hatvan tűzoltó, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltotta el a lángokat. Az egységek munkáját több erőgép is segítette.

No.:8
Időpont2019 június 14 11:44 - péntek
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményMunkagépekkel bontják szét a még izzó papírbálákat
Esemény leírásaA tűzoltók folyamatosan dolgoznak az ötszáz négyzetméternyi területen.
Nagy mennyiségű papírhulladék, tűzifa, valamint gépek kaptak lángra szerdán délután Komáromban, egy Marek József utcai telephelyen. Több tűzoltó gépjármű most is a helyszínen van, az egységek három munkagép segítségével szétbontják a hulladékot, hogy megszüntessék az izzást.

No.:7
Időpont2019 június 13 18:06 - csütörtök
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményEgész éjszaka tartanak még a tűzoltási munkálatok Komáromban
Esemény leírásaAz egységek folyamatosan dolgoznak az ötszáz négyzetméternyi területen, mintegy három méter magasan felpakolt papírhulladék tüzének oltásán.
Nagy mennyiségű papírhulladék, tűzifa, valamint gépek kaptak lángra szerdán délután Komáromban, egy Marek József utcai telephelyen. A helyszínre riasztott több mint hatvan tűzoltó a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett estére megakadályozta a tűz továbbterjedését, a munkálatok azonban egész csütörtökön folytatódtak, és előreláthatólag még péntek reggelig eltartanak. Öt tűzoltó gépjármű most is a helyszínen van, az egységek szétbontják a hulladékot, megszüntetik az izzást és eloltják a felcsapó kisebb lángokat. Munkájukat erőgépek is segítik.

No.:6
Időpont2019 június 13 07:26 - csütörtök
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményEgész éjjel dolgoztak a tűzoltók Komáromban
Esemény leírásaA rajok szétbontják az izzó, égő hulladékot.
Nagy mennyiségű papírhulladék, tűzifa, valamint gépek kaptak lángra szerdán délután Komáromban, egy Marek József utcai telephelyen. A helyszínre riasztott több mint hatvan tűzoltó a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett estére megakadályozta a tűz továbbterjedését. Öt tűzoltó gépjármű most is a helyszínen van, az egységek szétbontják a hulladékot, megszüntetik az izzást és eloltják a felcsapó kisebb lángokat. Munkájukat erőgépek is segítik.

No.:5
Időpont2019 június 12 20:50 - szerda
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményMég tartanak az oltási munkálatok Komáromban
Esemény leírásaErőgépek is segítik a tűzoltók munkáját.
Most is több vízsugárral dolgoznak a tűzoltók Komáromban, egy Marek József utcai telephelyen, ahol nagy mennyiségű papírhulladék, tűzifa, valamint gépek kaptak lángra szerdán délután. A helyszínre riasztott több mint hatvan tűzoltó a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett estére megakadályozta a tűz továbbterjedését. Az egységek szétbontják az izzó hulladékot, munkájukat erőgépek is segítik. A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett a tűz környezetében, de nem mutatott ki a lakosságra ártalmas károsanyag-koncentrációt.

No.:4
Időpont2019 június 12 17:55 - szerda
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményMegakadályozták a tűz továbbterjedését Komáromban
Esemény leírásaTizenegy vízsugárral oltják a lángokat.
Csaknem ötven tűzoltó tizenegy vízsugár segítségével megakadályozta a továbbterjedését annak a tűznek, amely egy komáromi hulladékhasznosító telepen ütött ki ma délután, a Marek József utcában. Az esethez a győri, a tatabányai, a komáromi, a kisbéri, a pannonhalmi, a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, az ácsi önkormányzati, valamint a komáromi, a tárkányi, a bábolnai, a banai és a kocsi önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek több oldalról támadva folyamatosan oltják a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végez a tűz környezetében, eddig nem mutattak ki az egészségre ártalmas károsanyag-koncentrációt.

No.:3
Időpont2019 június 12 17:40 - szerda
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményKilenc vízsugárral oltják a lángokat Komáromban
Esemény leírásaA katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínre érkezett.
Kilenc vízsugárral csaknem ötven tűzoltó dolgozik annak a tűznek az oltásán, amely egy komáromi hulladékhasznosító telepen ütött ki ma délután, a Marek József utcában. Az esethez a győri, a tatabányai, a komáromi, a kisbéri, a pannonhalmi, a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, az ácsi önkormányzati, valamint a komáromi, a tárkányi, a bábolnai, a banai és a kocsi önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek több oldalról támadva oltják a lángokat, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínre érkezett, hogy méréseket végezzen a tűz környezetében. Mint arról korábban beszámoltunk: nagy mennyiségű papír kapott lángra az épület körül, a féltető alatt pedig tíz tonna tűzifa és gépek is égnek.

No.:2
Időpont2019 június 12 16:21 - szerda
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményKözel ötven tűzoltó dolgozik a komáromi tűz oltásán
Esemény leírásaA katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínre tart.
Jelenleg tizenkét járművel, közel ötven tűzoltó dolgozik annak a tűznek az oltásán, amely egy komáromi hulladékhasznosító telepen ütött ki ma délután, a Marek József utcában. Az esethez a győri, tatabányai, a komáromi, kisbéri, pannonhalmi, nyergesújfalui és a bajnai hivatásos tűzoltók, az ácsi önkormányzati és a komáromi önkéntes tűzoltók vonultak. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínre tart, hogy méréseket végezzen a tűz környezetében. Mint arról korábban beszámoltunk: nagy mennyiségű papír kapott lángra az épület körül, a féltető alatt pedig tíz tonna tűzifa és gépek is égnek.

No.:1
Időpont2019 június 12 15:31 - szerda
KategóriaTűzeset (ipari létesítmény)
EseményNagy mennyiségű papír ég a komáromi telephelyen
Esemény leírásaMintegy ezer köbméter papír kapott lángra az épület körül.
Nagy mennyiségű papír kapott lángra egy komáromi hulladékhasznosító telep épülete körül, az épületen belül pedig tíz tonna tűzifa és gépek is égnek. Az esethez a tatabányai, a komáromi, a kisbéri, és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók, az ácsi önkormányzati és a komáromi önkéntes tűzoltók vonultak. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az egységek több vízsugárral folyamatosan oltják a lángokat és dolgoznak a még nem égő anyagok eltávolításán.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!