Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 19467
Esemény időpontja: 2019 június 30 17:00 - vasárnap
Esemény: Tűzeset (tűzeset szabad területen)
Esemény leírása:

A tűzoltók több oldalról támadva, hét vízsugárral oltják a lángokat.
Mintegy háromszáz köbméternyi hulladék ég a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoznak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi és a jánossomorjai önkéntes tűzoltók, akik összesen hét vízsugárral dolgoznak a helyszínen.

Helyszín: Jánossomorja Jánossomorja
Esemény frissítések
No.:3
Időpont2019 július 01 07:03 - hétfő
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményEloltották a tűzoltók a Jánossomorja külterületén égő lángokat
Esemény leírásaAz egységek hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.
Több ezer köbméternyi hulladék égett mintegy háromezer négyzetméternyi területen a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoztak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi, a jánossomorjai, a rajkai, a csornai, a fertőendrédi, a fertőszentmiklósi és a dunaszigeti önkéntes tűzoltók, akik összesen tíz vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

No.:2
Időpont2019 június 30 22:31 - vasárnap
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményKörülhatárolták a tűzoltók a Jánossomorja külterületén égő lángokat
Esemény leírásaMég tizenhárom tűzoltóegység dolgozik párhuzamosan a helyszínen.
Több ezer köbméternyi hulladék ég mintegy háromezer négyzetméternyi területen a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoznak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi, a jánossomorjai, a rajkai, a csornai, a fertőendrédi és a fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltók, akik összesen tíz vízsugárral dolgoznak a helyszínen.

No.:1
Időpont2019 június 30 18:43 - vasárnap
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményMár tíz vízsugárral dolgoznak a tűzoltók Jánossomorja külterületén
Esemény leírásaA hulladéklerakó telepen több ezer köbméternyi hulladék ég.
Több ezer köbméternyi hulladék ég mintegy háromezer négyzetméternyi területen a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoznak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi és a jánossomorjai önkéntes tűzoltók, akik már összesen tíz vízsugárral dolgoznak a helyszínen.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!