Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 20702
Esemény időpontja: 2019 augusztus 14 00:43 - szerda
Esemény: Tűzeset (tűzeset szabad területen)
Esemény leírása:

Több mint ezer bála kapott lángra.
Kigyulladt egy szalmakazal Áporka külterületén. Teljes terjedelmében lángba borult a több mint ezer bálából álló rakat. A tűz mintegy öt-hatszáz négyzetmétert érint. A szigetszentmiklósi és a dabasi hivatásos, a ráckevei önkormányzati, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek megakadályozzák, hogy a tűz átterjedjen a területen lévő többi kazalra. A munkálatokat erőgép is segíti.

Helyszín: Áporka Szabadság telep
Esemény frissítések
No.:5
Időpont2019 augusztus 16 16:38 - péntek
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményEloltották az Áporka külterületén keletkezett kazaltüzet
Esemény leírásaAz egységek több napon át dolgoztak a helyszínen.
Mintegy ezerkétszáz szalmabálából álló kazal kapott lángra kedden este Áporka külterületén. A tűzhöz a szigetszentmiklósi és a dabasi hivatásos, a ráckevei önkormányzati, valamint a délegyházi, a biatorbágyi, a szigetújfalui és a pátyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik szerda estére megakadályozták a tűz továbbterjedését, a munkálatok azonban csütörtökön és pénteken is folytatódtak. Az egységek több napon át dolgoztak a helyszínen, ahol péntek délutánig felügyelet mellett égették le a kazalt. A tűz mintegy hatszáz négyzetméternyi területet érintett.

No.:4
Időpont2019 augusztus 15 20:10 - csütörtök
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményÖnkéntes tűzoltók őrzik az Áporka külterületén égő szalmabálák lángjait
Esemény leírásaAz egységek két napja dolgoznak felváltva a helyszínen.
Csütörtökön tovább folytatódtak a kazalszétbontási és –égetési munkálatok a Pest megyei Áporka külterületén, ahol kedd késő este egy körülbelül ezerkétszáz szalmabálából álló kazal gyulladt meg. A tűz mintegy hatszáz négyzetméternyi területet érintett. Az esethez a szigetszentmiklósi és a dabasi hivatásos, a ráckevei önkormányzati, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a lángok továbbterjedésének megakadályozásán dolgoztak. Tegnap délután a szigetszentmiklósi hivatásos és a ráckevei önkormányzati tűzoltók felügyelték a leégetést, az esti órákra a biatorbágyi és a pátyi önkéntesek vették át a területet. A holnap folytatódó munkálatokig ma éjjel a délegyházi és a szigetújfalui önkéntes tűzoltók felügyelik a lángokat.

No.:3
Időpont2019 augusztus 14 23:46 - szerda
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményMég tart a felügyelet melletti kazalégetés Áporka külterületén
Esemény leírásaÖnkéntes tűzoltók vannak a helyszínen.
Jelenleg a biatorbágyi és a pátyi önkéntes tűzoltók felügyelete mellett égetik le a kazalt Áporka külterületén, ahol tegnap késő este egy körülbelül ezerkétszáz szalmabálából álló kazal gyulladt meg. Amint arról hírt adtunk, a tűz mintegy öt-hatszáz négyzetmétert érintett. Az esethez a szigetszentmiklósi és a dabasi hivatásos, a ráckevei önkormányzati, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a lángok továbbterjedésének megakadályozásán dolgoztak. Ma délután a szigetszentmiklósi hivatásos és a ráckevei önkormányzati tűzoltók felügyelték a leégetést, az esti órákra a biatorbágyi és a pátyi önkéntesek vették át a területet.

No.:2
Időpont2019 augusztus 14 14:51 - szerda
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményFelügyelet mellett égetik a kazalt Áporkán
Esemény leírásaKét tűzoltóegység maradt a helyszínen.
A szigetszentmiklósi hivatásos és a ráckevei önkormányzati tűzoltók felügyelete mellett égetik el a kazalt Áporka külterületén. Amint arról korábban hírt adtunk, tegnap késő este egy körülbelül ezerkétszáz szalmabálából álló kazal gyulladt meg. A tűz mintegy öt-hatszáz négyzetmétert érintett. Az esethez a szigetszentmiklósi és a dabasi hivatásos, a ráckevei önkormányzati, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a lángok továbbterjedésének megakadályozásán dolgoztak.

No.:1
Időpont2019 augusztus 14 07:36 - szerda
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményMég dolgoznak a tűzoltók az áporkai kazaltűznél
Esemény leírásaAz egységek megakadályozzák, hogy a lángok továbbterjedjenek.
Még tart a tűzoltói beavatkozás Áporka külterületén, ahol szalmabálák égnek. Egy körülbelül ezerkétszáz bálából álló kazal gyulladt meg. A tűz mintegy öt-hatszáz négyzetmétert érint. A szigetszentmiklósi és a dabasi hivatásos, a ráckevei önkormányzati, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották a tűzesethez. Az egységek megakadályozzák, hogy a lángok átterjedjenek a területen lévő többi kazalra.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!