Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 20843
Esemény időpontja: 2019 augusztus 19 12:01 - hétfő
Esemény: Tűzeset (lakóépület)
Esemény leírása:

Az esethez nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók.
Tűz ütött ki egy társasházban Budapest IX. kerületében, az Ipar utca és a Soroksári utca sarkán. A tűzesethez nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a lángok oltását. Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Helyszín: Budapest Soroksári út
Esemény frissítések
No.:4
Időpont2019 augusztus 19 19:00 - hétfő
KategóriaTűzeset (lakóépület)
EseményElfojtották a tüzet a IX. kerületben
Esemény leírásaMintegy kétezer-négyszáz négyzetméteren égett a tetőszerkezet az Ipar utca és a Soroksári utca sarkán.
Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely Budapest IX. kerületében, az Ipar utca és a Soroksári utca sarkán lévő hétemeletes társasházaknál keletkezett. Körülbelül kétezer-négyszáz négyzetméteren égett a tetőszerkezet. Az oltás idejére a környező ingatlanokat kiürítették. A helyszínre több mint ötven tűzoltó érkezett ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, vízágyúkkal és több vízsugár segítségével akadályozták meg a tűz továbbterjedését. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak. A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett, de a környéken az egészségügyi határértéket meghaladó arányban nem mutatott ki veszélyes anyagot a levegőben.

No.:3
Időpont2019 augusztus 19 14:22 - hétfő
KategóriaTűzeset (lakóépület)
EseményKörülhatárolták a tüzet a IX. kerületben
Esemény leírásaTöbb mint ötven tűzoltó dolgozik a végleges oltáson.
Körülbelül kétezer-négyszáz négyzetméteren ég a tetőszerkezet Budapest IX. kerületében, az Ipar utca és a Soroksári utca sarkán lévő hétemeletes társasházban. A tűzoltás idejére az épületet és a környező lakásokat kiürítették. A helyszínre több mint tíz tűzoltó gépjárművel érkeztek ki a fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltók. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, vízágyúkkal és több vízsugár segítségével megakadályozták a tűz továbbterjedését. A terület nagysága miatt elhúzódó tűzoltási munkálatokra kell számítani.

No.:2
Időpont2019 augusztus 19 12:55 - hétfő
KategóriaTűzeset (lakóépület)
EseményNagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók a IX. kerületben
Esemény leírásaEgy hétemeletes társasházban keletkezett tűz.
Egy hétemeletes társasház felső szintjén keletkezett tűz hétfő kora délután Budapest IX. kerületében, az Ipar utca és a Soroksári utca sarkán. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak a fővárosi hivatásos tűzoltók. A lángok átterjedtek a szomszédos lakóház tetőszerkezetére, ezért a társhatóságokkal közösen megkezdték a környező lakások kiürítését.

No.:1
Időpont2019 augusztus 19 12:25 - hétfő
KategóriaTűzeset (lakóépület)
EseményA tűzoltók több vízsugárral oltják a lángokat a IX. kerületben
Esemény leírásaEgy hétemeletes társasházban keletkezett tűz.
Tűz ütött ki egy hétemeletes társasház felső szintjén Budapest IX. kerületében, az Ipar utca és a Soroksári utca sarkán. A tűz mintegy kétszáz négyzetmétert érint. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!