Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 21544
Esemény időpontja: 2019 szeptember 14 06:56 - szombat
Esemény: Tűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
Esemény leírása:

Egy lovas kocsi is égett.
Nagy méretű körbálákból rakott kazal ég Sárszentmihályon, az Árpád utcában. A tűz átterjedt a kazal mellett álló lovas kocsira is. A helyszínre riasztott székesfehérvári hivatásos egység az égő lovas kocsit eloltotta és eltávolította a bálák közeléből. A tűzoltók védősugarat is szereltek, hogy a lángok ne terjedhessenek át a szomszédos kukoricatáblára.

Helyszín: Sárszentmihály Árpád utca
Esemény frissítések
No.:3
Időpont2019 szeptember 15 21:30 - vasárnap
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményEloltották a tűzoltók a Sárszentmihályon égő körbálák lángjait
Esemény leírásaMintegy ötszáz nagyméretű körbála kapott lángra még szombat reggel.
Mintegy ötszáz nagyméretű körbála kapott lángra szombat reggel a Fejér megyei Sárszentmihály Árpád utcájában. A tűz átterjedt egy, a közelben álló lovaskocsira is, de a székesfehérvári hivatásos tűzoltók azt eloltották és eltávolították a kazal közeléből. Az egység közel két napon keresztül felügyelte a bálák leégését, majd vasárnap este végleg eloltották a lángokat.

No.:2
Időpont2019 szeptember 15 12:49 - vasárnap
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményMásfél napja ég a szalma Sárszentmihályon
Esemény leírásaMintegy ötszáz nagyméretű körbála kapott lángra.
Továbbra is dolgoznak a tűzoltók Sárszentmihályon, az Árpád utcában, ahol szalma gyulladt meg. A Fejér megyei településen mintegy ötszáz nagyméretű körbála kapott lángra szombat reggel. A tűz átterjedt egy, a közelben álló lovaskocsira is, de a székesfehérvári hivatásos tűzoltók azt eloltották és eltávolították a kazal közeléből. Az egység felügyeli a lángokat, hogy ne terjedhessenek át a szomszédos kukoricatáblára.

No.:1
Időpont2019 szeptember 14 13:29 - szombat
KategóriaTűzeset (mezőgazdasági létesítmény)
EseményMég ég a szalma Sárszentmihályon
Esemény leírásaKörbálák kaptak lángra.
Még dolgoznak a tűzoltók Sárszentmihályon, az Árpád utcában, ahol szalma gyulladt meg. Mintegy ötszáz nagyméretű körbála kapott lángra. A tűz átterjedt egy a közelben álló lovas kocsira is, de a székesfehérvári hivatásos tűzoltók azt eloltották és eltávolították a kazal közeléből. Az egység felügyeli a lángokat, hogy ne terjedhessenek át a szomszédos kukoricatáblára.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!