Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 22990
Esemény időpontja: 2019 november 08 16:53 - péntek
Esemény: Közlekedési baleset (közúti baleset)
Esemény leírása:

Lezárták az érintett útszakaszt, és a Gyömrői úton is akadályozza a forgalmat a baleset.
Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A balesethez nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók. A személyautóba két ember beszorult, őket feszítővágóval szabadítják ki az egységek. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínen vannak a mentők is. A repülőtérre vezető utat lezárták. A járművek a szalagkorlátot is átszakították, így a Gyömrői úton is akadályozzák a forgalmat.

Helyszín: Budapest Ferihegyi repülőtérre vezető út
Esemény frissítések
No.:1
Időpont2019 november 08 17:16 - péntek
KategóriaKözlekedési baleset (közúti baleset)
EseményKimentették az autóba szorult embereket a Ferihegyi repülőtérre vezető úton
Esemény leírásaEgy személygépkocsi és egy busz karambolozott. Az érintett útszakaszt lezárták, a Gyömrői úton is akadályozza a forgalmat a baleset.
A fővárosi hivatásos tűzoltók kiszabadították azt a két embert, aki beszorult egy személygépkocsiba, miután az összeütközött egy autóbusszal Budapest XVIIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. Az egységek feszítővágóval mentették ki, majd átadták őket a mentőknek. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A repülőtérre vezető utat lezárták. A járművek átszakították a szalagkorlátot, így a karambol a Gyömrői úton is akadályozza a forgalmat.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!