Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 3608
Esemény időpontja: 2017 december 07 16:50 - csütörtök
Esemény: Tűzeset (kereskedelmi létesítmény tűz)
Esemény leírása:

A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek ki a helyszínre.
Tűz ütött ki egy több száz négyzetméteres, egyemeletes, lapos tetős raktárépületben a VIII. kerületi Golgota úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel, tizennégy gépkocsival érkeztek a helyszínre, ahol már az épület tetején is kitörtek a lángok. Az egységek két emelőkosárról, illetve több vízsugárral kezdték oltani a tüzet. Az elsődleges információk szerint ruhaneműk kaptak lángra a raktárépületben. A környéken terjedő nagy füst miatt a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett, amelyek értékei nem mutattak ki lakosságra veszélyes koncentrációt.

Helyszín: Budapest Golgota út
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2017 december 07 19:26 - csütörtök
KategóriaTűzeset (kereskedelmi létesítmény tűz)
EseményA tűzoltók a VIII. kerületi raktárépületek lángjait is körülhatárolták
Esemény leírásaAz először kiégett épületnél már a lánggal égést is megszüntették.
A fővárosi hivatásos tűzoltók körülhatárolták a VIII. kerületi Golgota úton kigyulladt raktárépület lángjait. A tűz előbb egy több száz négyzetméteres, egyemeletes, lapos tetős raktárépületben ütött ki, ahol ruhaneműk égtek, majd a lángok a mellette álló, több ezer négyzetméteres épületre is átterjedtek. A fővárosi hivatásos tűzoltók további erősítést kértek a munkálatokhoz, összesen huszonegy egység érkezett a helyszínre. A lánggal égést előbb az első épületben szüntették meg, majd itt az utómunkálatokat is megkezdték. A másik épületben azonban több helyiség is égett, a tető beszakadt, így a magasból mentőkre is szükség volt. A lángokat végül hat vízsugárral és három vízágyúval tudták a tűzoltók körülhatárolni. A munkálatok még jelenleg is tartanak.

No.:1
Időpont2017 december 07 17:40 - csütörtök
KategóriaTűzeset (kereskedelmi létesítmény tűz)
EseményA raktár melletti épületre is átterjedtek a lángok a VIII. kerületben
Esemény leírásaA tűzoltók két helyiségben már megfékezték a tüzet.
Az égő raktárépület melletti, több ezer négyzetméteres épületre is átterjedtek a lángok a VIII. kerületi Golgota úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók további erősítést kértek a munkálatokhoz, így már tizennyolc járművel érkeztek egységek a helyszínre. Két helyiségben lefeketítették a lángokat, és további helyiségeket, irodákat, raktárakat nyitnak fel, hogy megfékezzék a tüzet.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!