Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Szakmai értekezlet a Seveso érdekképviseletekkel
2010. szeptember 06.
2010. szeptember 6-án 10.00 órakor a Seveso szabályozást érintően szakmai értekezletre kapott meghívást a Magyar Vegyipari Szövetség (MAVESZ) és a Magyar Gyógyszergyártók Országos Szervezete (MAGYOSZ), a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Magyar PB Gázipari Egyesület (MPE) Dr. Bakondi György tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) főigazgatójától.
A szakmai értekezlet fő témája a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezésről szóló 18/2006. (I.26.) Korm. rendeletet érintő jogszabály-alkotási és módosítási javaslatok tárgyalása, ezen belül a katasztrófavédelmi szabályozási koncepció Seveso szabályozást érintő javaslatok áttekintése.
 
A megbeszélés a BM OKF (1149. Budapest, Mogyoródi út 43.) főigazgatói tárgyalójában zajlik majd, melyet követően 11.30-kor sajtóbeszélgetés lesz az érdekképviseletek vezetőivel, valamint a BM OKF főigazgatójával.
 
A fenti eseményre Szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
Budapest, 2010. szeptember 5.
 
Töttős Györgyi pv. főhadnagy
szóvivő

Vissza