Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
„Készülj fel!” - Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny
2010. szeptember 14.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, 2010. szeptember 17-18.-án (péntek-szombat), Zánkán, a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Központban rendezi meg a „Készülj fel!” című Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny országos döntőjét.
A verseny meghirdetője: Dr. Bakondi György tű. vezérőrnagy, OKF Főigazgató, a verseny fővédnöke: Dr. Pintér Sándor belügyminiszter.
 
A közbiztonságról való felelősségteljes gondolkodást a gyermekkorban érdemes kialakítani. A „Készülj fel!” verseny kihat a résztvevő gyermekek pozitív személyiségfejlődésére, ezáltal is elősegítve, hogy később önmagukért és a környezetükért felelős felnőtté váljanak. Mindeközben teret kap a szórakozás és a kikapcsolódás is, így a résztvevő 160 tinédzser két napon át játszva tanul. A nemzetközi szervezetek már évtizedek óta felismerték, hogy a gyerekek felkészítése mindenki számára előnnyel jár, hisz a verseny feladataiban fejlődnek, a tanultakat pedig a későbbiekben kiválóan tudják hasznosítani. 
 
A verseny részletes programjáról a www.lakossag.katasztrofavedelem.hu oldalon található tájékoztatás.
 
Ezúton meghívjuk Önt és Szerkesztősége munkatársait a fenti rendezvényre, valamint a záróünnepségre, melyet szeptember 18-án, 16.30-tól tartunk a Központ sportcsarnokában.
(Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum, Oktatási és Üdültetési Nonprofit, Közhasznú Kft. 8251 Zánka, Hrsz: 030/13.)
 
Budapest, 2010. szeptember 14. szerda
Töttős Györgyi pv fhdgy
szóvivő

Vissza