Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Sajtótájékoztató - 2011. február 15.
2011. február 15.
Dr. Pintér Sándor, a Magyar Köztársaság belügyminisztere 2011. február 15-én (kedden) 9.00 órától, a Belügyminisztérium Színháztermében (Budapest, József Attila u. 2-4.) állományértekezletet tart a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részére, melynek keretében értékeli a szervezet 2010. évi tevékenységét, továbbá meghatározza 2011. évi főbb feladatait.
Az értekezlet Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy főigazgató beszédével, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság éves beszámolójának szóbeli kiegészítésével kezdődik, kiemelve az elmúlt év jelentős eseményeit és az események kezelése érdekében tett intézkedéseket. Ezt követően Dr. Pintér Sándor értékeli a 2010-es évet, majd feladatokat határoz meg a 2011-es évre vonatkozóan. A belügyminiszteri feladatszabást követően Dr. Bakondi György főigazgató záróbeszédet tart.
 
A rendezvényen a társ- és együttműködő szervek, szakmai szövetségek vezetőin túl részt vesz a Belügyminisztérium parlamenti-, önkormányzati-, közigazgatási- államtitkára, kabinetfőnöke, az Európai Uniós és Nemzetközi, a Szabályozási és Koordinációs, a Gazdasági és Informatikai, illetve a Területrendezési és Építésügyi Helyettes Államtitkárság vezetője.
 
Az értekezletet követően 11.00 órától Dr. Pintér Sándor és Dr. Bakondi György a szervezet közelmúltját, illetve jövőjét érintő kérdésekben sajtótájékoztatót tart a Belügyminisztérium Sajtótermében.
 
A sajtó munkatársai a Belügyminisztérium épületébe a Nádor utca felőli bejáraton tudnak belépni 10.15 órától.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
Budapest, 2011. február 14.


Vissza