Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Szakmai értekezlet az alsó küszöbértékű veszélyes ipari üzemekkel
2010. szeptember 21.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, mint a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos baleseti veszélyek ellenőrzéséről szóló Seveso II. Irányelv végrehajtásáért felelős illetékes hatóság székhelyén (1149. Budapest, Mogyoródi út 43.), 2010. szeptember 22-én, 10.00 órai kezdettel, Dr. Bakondi György tű. vezérőrnagy, főigazgató vezetésével veszélyes ipari üzemi szakmai értekezletet hívott össze.
A szakmai egyeztetésre meghívást kaptak a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos ipari balesetek elleni védekezésről szóló 18/2006. (I. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozóalsó küszöbértékű veszélyes ipari üzemek üzemeltetőinek képviselői.
 
A megbeszélésen kiemelt szerepet kapnak a küszöbérték alatti veszélyes üzemek szabályozási kérdései, a hatósági engedélyezési és ellenőrzési rendszer hatékonyságának növelése, az üzemeltetők illetve a hatóság feladat-végrehajtási, valamint jogalkalmazási tapasztalatai.
 
Az értekezlet a BM OKF (1149. Budapest, Mogyoródi út 43.) nagy tanácstermében zajlik majd, melyet követően 11.30-kor a főigazgató az alsó küszöbértékű üzemek vezetőivel sajtótájékoztatót tart a főigazgatói tárgyalóban (V. emelet) a megbeszélés eredményeiről.
 
A fenti eseményre Szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
Budapest, 2010. szeptember 21.
 
Petróczi Tímea tű. százados
szóvivő
 

Vissza