Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ - Országrészi tájékoztató értekezlet Szolnokon
2010. október 01.
Dr. Bakondi György tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója országrészi értekezletet tart 2010. október 01-én, a MH 86 Szolnok Helikopter Bázis repülőtéri Intézményi Művelődési Otthon nagytermében (Szolnok-Szandaszőlős, Killián út 1.) a keleti országrészen működő katasztrófavédelmi igazgatóságok, a tűzoltóságok és a polgári védelmi kirendeltségek részére.
Az értekezleten jelen lesz kilenc megye (Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) katasztrófavédelmi igazgatója, hivatásos-, önkéntes-, és létesítményi tűzoltóságainak parancsnokai, valamint polgári védelmi kirendeltség-vezetői (közel 140 fő). Az értekezletet megelőzően, 13.30 órától, Dr. Bakondi György tű. vezérőrnagy, főigazgató és Szalay Ferenc Szolnok város polgármestere közös  sajtótájékoztatót tart.
 
A fenti eseményre Szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Budapest, 2010. szeptember 30.
 
 
Töttős Györgyi pv. főhadnagy
szóvivő

Vissza