Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2011. április 07.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a veszélyhelyzetekből eredő katasztrófák eredményes megelőzése, elhárítása érdekében 2011. április 8-án (pénteken) 10.00 órakor, a főigazgatóság székhelyének (1149 Bp., Mogyoródi út 43.) V. emeleti tanácstermében együttműködési megállapodást köt.
A keret-megállapodás értelmében a jövőben a két intézmény naprakész információkkal, szakértői háttérrel biztosítja a lakosság élet- és vagyonvédelmét. A felek együttműködnek az időjárási veszélyhelyzetekkel kapcsolatos előrejelzések és a veszélyhelyzetek várható bekövetkeztekor adódó feladatok során, továbbá rendkívüli nukleáris események, valamint a veszélyes ipari üzemekben keletkezett katasztrófa következményeinek felszámolásakor.
 
A megállapodástDr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM OKF főigazgatója, és Dunkel Zoltán, az OMSZ elnöke látja el kézjegyével.
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.


Vissza