Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2011. április 27.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) 2011. április 28-án (csütörtök) 14.00 órakor, a főigazgatóság székhelyének (1149 Bp., Mogyoródi út 43.) V. emeleti tanácstermében átveszi az Amerikai Egyesült Államok magyarországi Nagykövetségétől azt a négy darab Demron – teljes testet védő – öltözetet, melyet a Radiation Shield Technologies ajánlott fel a szervezet részére.
A 6000 dollár értékű felajánlást Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató veszi át Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől.
 
A magyar katasztrófavédelmi szervezet részére felajánlott Demron–W sugárvédő – ruha egy teljes testet fedő, vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris veszélyek ellen kialakított ruha, mely hőáteresztő képességének köszönhetően véd a hőstressz ellen is.
 
A sajtónyilvános rendezvényen részt vesznek a BM OKF vezetői, illetve az amerikai delegáció tagjai: Robert Peaslee kereskedelmi tanácsos és Van-Zyl-Pandur Ágnes kereskedelmi szakértő is.
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
Budapest, 2011. április 27.
 
 
Petróczi Tímea tű. őrnagy
szóvivő
06-20-669-3613


Vissza