Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2011. május 10.
A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2011. május 11-én (szerda) 8.00 órától, Pusztaszabolcs településen katasztrófa-elhárítási, együttműködési gyakorlatot tart, amelynek során vasúti tartálykocsi sérüléséből bekövetkező balesetet szimulálnak.
Az esemény törzsvezetési gyakorlattal indul a Polgármesteri Hivatal dísztermében (Pusztaszabolcs, Velencei út 2.), melyet a végrehajtási gyakorlat követ a pályaudvaron (Pusztaszabolcs, MÁV pályaudvar közrakodó területe, Sport utca 1.).
 
A látványos gyakorlat során a résztvevő szervek, szervezetek – többek között a katasztrófavédelem, a hivatásos önkormányzati és önkéntes tűzoltó egységek, a rendőrség, a mentők, valamint a MÁV szakemberei – tűzoltási, műszaki mentési, katasztrófa-elhárítási feladatokat hajtanak végre.
 
A gyakorlat ideje alatt a média képviselői szervezett formában kapnak lehetőséget interjú készítésére, illetve forgatásra, ezért kérem, hogy az egyeztetés érdekében részvételi szándékukat előzetesen jelezni szíveskedjenek az igazgatóság sajtóreferense, Sebestyén Péterné részére (tel.: 06-20-911-6839).
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, s egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
 
 
Hajdu Márton pv. főhadnagy
helyettes szóvivő


Vissza