Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2011. május 17.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az E.ON Hungária Zrt. 2011. május 18-án (szerda) 12.00 órakor, látványos gyakorlati bemutató-sorozattal nyitja meg a nagykanizsai gázipari tanpályán (Nagykanizsa, Erdész u. 30.) azt a speciális elméleti és gyakorlati képzést, mely segíti a katasztrófavédelem munkatársainak a gáziparban előforduló balesetekre való felkészülését.
A tanpályán május 18. és június 22. között mintegy 600 tűzoltó részesül majd speciális elméleti és gyakorlati képzésben.
 
Az E.ON a hivatásos önkormányzati tűzoltóságok szolgálatparancsnokait, az önkéntes tűzoltóságok rajparancsnokait, illetve az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ, a Repülőtéri Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok szakmai állományát 40 fős csoportokban képzi az elkövetkezendő mintegy másfél hónapban.
 
A tanpálya méretét és technikai felszereltségét tekintve egyedülálló az országban, az első földgázipari tan- és gyakorlópálya-komplexum.
 
Az induló képzést megnyitja Bérczi László tű. ezredes, a BM OKF tűzoltósági főfelügyelője, illetve Kerekes Ferenc az E.ON gázhálózati vezetője, a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal mellett működő Gázipari Szakági Műszaki Bizottság elnöke.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, s egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.


Vissza