Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Katasztrófavédelem egy napja a MikulásGyárban
2011. december 12.
Az idei évben a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is részt vesz a MikulásGyár akcióban: adománygyűjtéssel, valamint 2011. december 17-én, szombaton 9 és 21 óra között a helyszínen végzett önkéntes munkával és lakosságfelkészítési tevékenységgel járul hozzá a békés karácsonyi ünnepekhez.
Ezen a napon a hivatásos katasztrófavédelmi szervezet a budapesti Felvonulási téren az előzetesen összegyűjtött adományokat ünnepélyes keretek között adja át a Magyar Vöröskeresztnek.
 
A BM OKF adománygyűjtési akciója során tartós élelmiszereket, tisztítószereket, játékokat, könyveket és édességeket vár munkatársaitól – e kezdeményezés a nagycsaládosok és a rászorulók karácsonyát hivatott örömtelivé tenni.
A rendezvényt a Központi Tűzoltózenekar műsora mellett kutyás bemutató, tombolahúzás és eszközbemutatók teszik még hangulatosabbá, meghittebbé.
 
A MikulásGyár jótékonysági tevékenységét ezen a napon a rendvédelmi szervezet munkatársai önkéntes munkájukkal támogatják: az érkező adományok feldolgozásában, válogatásában és csomagolásában nyújtanak segítséget.


Vissza