Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2011. december 27.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az egységes állami katasztrófavédelmi szervezet megalakulása alkalmából ünnepélyes rendezvényt tart 2012. január 2-án.
A rendezvény helyszíne: Syma Sport- és Rendezvényközpont
                                          1146, Budapest, Dózsa György út 1.
A rendezvény időpontja: 2012. január 2., hétfő 14:00
                                          A sajtó érkezésének időpontja legkésőbb 13:30.
 
A rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.
 
Az ünnepi állománygyűlésen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság csapatzászlót kap, az országos tűzoltósági, polgári védelmi és iparbiztonsági főfelügyelők, illetve az újonnan megalakuló Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója átveszi kinevezési okmányát.
A csapatzászlót és a szervezetet a Magyar Honvédség táborilelkész-szolgálatának a történelmi egyházakat képviselő lelkészei áldják meg.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
Kérem, hogy részvételi szándékát személyes adatai megküldésével (név, személyazonosító igazolvány szám, szervezet) a következőelérhetőségeken jelezni szíveskedjen 2011. december 30. 10:00 óráig: e-mail: okf.szovivo@katved.gov.hu. Regisztráció hiányában a belépést nem tudjuk biztosítani.
 


Vissza