Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
TOBORZÓ
2012. január 04.
a HUNOR Mentőszervezet kutató, műszaki mentő, beavatkozási szakterületére
Keressük azokat a hivatásos tűzoltókat, akik önkéntesen vállalják a szolgálatot a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által megalakítandó HUNOR Kutató-mentőszervezetben, és kihívásnak tekintik a lakosság életének védelme érdekében a hazai és a nemzetközi küldetésekben való részvételt.
 
A megalakítás előtt álló HUNOR Mentőszervezet feladata gyorsreagálású erőként a hazai és nemzetközi katasztrófák esetén, elsősorban a földrengés sújtotta területen műszaki mentési, kutatási feladatok végrehajtása. A HUNOR Mentőszervezet Magyarország hivatalos mentőcsapata.
 
Az ország azon hivatásos tűzoltóinak jelentkezését várjuk, akik magas szintű műszaki mentési tapasztalattal rendelkeznek, speciális szakképzettségük alkalmassá teszi őket a nemzetközi beavatkozás összetett kihívásainak való megfelelésre, valamint vállalják a további kiképzéseken való részvételt.
 
További információk: Tájékoztató letöltése
Jelentkezés: a saját tűzoltóparancsok útján a területileg illetékes megyei, fővárosi katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatóján keresztül.
Jelentkezés módja: részletes szakmai önéletrajz leadásával.
Jelentkezés határideje: 2012. január 31., 12.00 óra

Vissza