Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2012. április 26.
Az országos tűzoltónap alkalmából ünnepi állománygyűlést tart a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az ünnepi beszéd elhangzása és az elismerések átadása után a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának Szent Flórián kvintettje játszik.
A rendezvény időpontja:  2012. április 27. 14:00
 
A rendezvény helyszíne:    1049 Budapest, Mogyoródi út 43.
                                             (földszinti tanácsterem)
 
Az ünnepségen Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató elismeréseket ad át a munkájukat hosszú ideje magas szinten ellátó kollégák részére. Az ünnepi beszédet Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő mondja.
 
Az ünnepi állománygyűlésen Prof. Dr. Patyi András egyetemi tanár, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora átadja Dr. habil. Bleszity János nyá. tű. vezérőrnagynak, a Nemzeti Katasztrófavédelmi Egyetem Katasztrófavédelmi Intézete vezetőjének egyetemi tanári kinevezését.
 
A január elseje óta működő Nemzeti Közszolgálati Egyetem három intézmény – a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Kara – jogutódjaként jött létre. A BM OKF szakmai támogatásával az egyetemen Katasztrófavédelmi Intézet alakult, itt képzik a jövőben a tűzvédelmi, polgári védelmi és iparbiztonsági szakembereket.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Vissza