Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2012. május 30.
Az egységes katasztrófavédelmi rendszerben működő mentő- és polgári védelmi szervezetek újabb közös rendezvényére kerül sor, ezúttal Miskolcon. A nap folyamán Borsod-Abaúj-Zemplén megye tíz helyszínén összesen mintegy ezerháromszázan tesznek polgári védelmi esküt, a BM OKF főigazgatója pedig csapatzászlót adományoz a Bükk Mentőcsapatnak.
A rendezvény időpontja:               2012. június 2. 11:00
                                                         sajtótájékoztató 10:15
 
A rendezvény helyszíne:                Miskolc Városi Szabadidőközpont előtti tér
 
A sajtótájékoztató helyszíne:         3530 Miskolc, Görgey utca 19. (Városi Szabadidőközpont tárgyalóterme)
 
A rendezvényen Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató és Dr. Demeter Ervin kormánymegbízott tart sajtótájékoztatót a szabadidőközpont tárgyalótermében. Miskolcon  közel négyszázan, a megye további kilenc településén pedig kilencszázan tesznek polgári védelmi esküt. A Bükk Mentőcsoportnak az országos katasztrófavédelem főigazgatója csapatzászlót adományoz, így egy újabb területi rendeltetésű polgári védelmi szervezet áll készen a katasztrófák következményeinek felszámolására.
 
Ezt követően a Bükk Mentőcsoport, a katasztrófavédelem, a rendőrség, a büntetés-végrehajtás, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Magyar Vöröskereszt, a mentőszolgálat és a polgárőrség részvételével zajlanak bemutatók.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Letölthető dokumentum(ok):

Vissza