Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2012. június 21.
Az egységes katasztrófavédelmi rendszerben működő mentő- és polgári védelmi szervezetek újabb közös rendezvényére kerül sor, ezúttal Pécsett. A nap folyamán Baranya megye négy településén összesen mintegy kilencszázötvenen tesznek polgári védelmi esküt, a BM OKF főigazgatója pedig csapatzászlót adományoz a Mecsek Mentőcsapatnak.
 
A rendezvény időpontja:               2012. június 23. 10:00
                                                         sajtótájékoztató 9:15
 
A rendezvény helyszíne:                7621 Pécs, Széchenyi tér
 
A sajtótájékoztató helyszíne:         7621 Pécs, Széchenyi tér 1. (Városháza különterme)
 
A rendezvényen Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató és Dr. Hargitai János kormánymegbízott tart sajtótájékoztatót a szabadidőközpont tárgyalótermében. Pécsett háromszázötvenen, a megye további négy településén pedig hatszázan tesznek polgári védelmi esküt. A Mecsek Mentőcsoportnak az országos katasztrófavédelem főigazgatója csapatzászlót adományoz, így egy újabb területi rendeltetésű polgári védelmi szervezet áll készen a katasztrófák következményeinek felszámolására.
 
Ezt követően a Mecsek Mentőcsoport és a katasztrófavédelem tart bemutatókat, lesz tűzoltóautó- és kötéltechnikai bemutató, valamint megtekinthetők a felfújható sátrak és a bevetési pont.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Vissza