Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2012. június 25.
A tűzoltósport mindig fontos szerepet töltött be a szakma művelőinek életében. A XVIII. század óta minden megmérettetés nagy érdeklődést váltott ki a tűzoltók között, aktívan vettek részt benne ők és mások is.
A XII. gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-verseny június 25. és 27. között zajlik Budapesten két helyszínen. Az ország összes megyéjének és a főváros tűzoltóinak válogatott csapatai küzdenek meg egymással a dicsőségért és a díjakért a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban és a Puskás Ferenc Stadionban.
 
Az ünnepélyes megnyitó időpontja:           2012. június 25. 14:30
 
Az ünnepélyes megnyitó helyszíne:            1033 Budapest, Laktanya u. 33.
 
 
A verseny fővédnöke Dr. Pintér Sándor belügyminiszter.Az országos versenyt kétévenként rendezik meg négy versenyszámban – 100 méteres akadályfutás, horoglétra-mászás, 4x100 méteres váltóverseny és kismotorfecskendő-szerelés –, amelyen a tűzoltók legjobbjai mérkőznek meg. A verseny 2010-ben elmaradt, így utoljára 2008 júliusában vehettek részt a csapatok ezen a nemes versengésen Székesfehérváron.
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.


Vissza