Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2012. június 27.
A tűzoltósport mindig fontos szerepet töltött be a szakma művelőinek életében. A XVIII. század óta minden megmérettetés nagy érdeklődést váltott ki a tűzoltók között, aktívan vettek részt benne ők és mások is.
A XII. gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-verseny június 25. és 27. között zajlott Budapesten két helyszínen. Az ország összes megyéjének és a főváros hivatásos tűzoltóinak válogatott csapatai küzdöttek meg egymással a dicsőségért és a díjakért a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban és a Puskás Ferenc Stadionban.
Az ünnepélyes díjátadó időpontja:             2012. június 27. 15:00
 
A rendezvény helyszíne:                              XIV. kerület Budapest, Puskás Ferenc Stadion
                                                                       edzőpálya (eső esetén Gerevich csarnok)
 
 
Az országos versenyt kétévenként rendezik meg négy versenyszámban – 100 méteres akadályfutás, horoglétra-mászás, 4x100 méteres váltóverseny és kismotorfecskendő-szerelés –, amelyen a tűzoltók legjobbjai mérkőznek meg. A verseny 2010-ben elmaradt, így utoljára 2008 júliusában vehettek részt a csapatok ezen a nemes versengésen Székesfehérváron.
 
A verseny fővédnöke Dr. Pintér Sándor belügyminiszter.Az eseményt záró ünnepélyes díjkiosztón a dobogós csapatok a BM OKF főigazgatójától, Dr. Bakondi György tű. altábornagytól vehetik át jutalmukat.
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.


Vissza