Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2012. július 03.
A katasztrófavédelemnél az elmúlt hónapokban végrehajtott átalakítások sikeresek voltak, javult a beavatkozó erők reagálóképessége. Az új katasztrófavédelmi törvény kibővítette a szervezet feladat- és hatáskörét. A megváltozott elvárásoknak az új struktúrában dolgozók képesek voltak megfelelni, a szervezet eredményesen működik.
Az elmúlt hónapok kiemelkedő eseményei közé sorolható a „DISASTER” akció, amely során a közlekedés biztonságosabbá tétele érdekében a katasztrófavédelem, a rendőrség, a vámhatóság és a közlekedési hatóság közös ellenőrzéseket tartott Budapest és további öt megye közútjain. A kiemelt események sorába tartozik a május 12-én a Gödöllő és Aszód között bekövetkezett vasúti baleset, vagy a május 18-án a MOL Nyrt. Zalai Finomítójában bekövetkezett baleset következményeinek felszámolása.
A rendkívüli események során tanúsított helytállás és kiemelkedő szakmai munka elismeréseként ünnepélyes keretek között elismerések átadására kerül sor.
 
A rendezvény időpontja:               2012. július 5. (csütörtök) 10:00
 
A rendezvény helyszíne:                1149 Budapest, Mogyoródi út 43.
 
A rendezvényen Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató elismeréseket ad át 58, az említett események felszámolása során kiemelkedő munkát végzett kollégának. A katasztrófavédelemben dolgozók mellett a társhatóságok – rendőrség, közlekedési hatóság, pénzügyőr – szakembereinek kiemelkedő teljesítményét is elismeri a BM OKF főigazgatója katasztrófavédelmi emlékérem adományozásával.


Vissza