Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2012. augusztus 09.
Az egységes katasztrófavédelmi rendszerben működő mentő- és polgári védelmi szervezetek újabb közös rendezvényére kerül sor, ezúttal Debrecenben. A nap folyamán Hajdú-Bihar megye négy településén összesen mintegy hatszázötvenen tesznek polgári védelmi esküt, a BM OKF főigazgatója pedig csapatzászlót adományoz a Hortobágy Mentőcsapatnak.
A rendezvény időpontja:               2012. augusztus 11. 10:00
                                                         sajtótájékoztató 9:15
 
A rendezvény helyszíne:                Debrecen, Kossuth tér
 
A sajtótájékoztató helyszíne:         4025 Debrecen, Piac u. 11-15. (Grand Hotel Aranybika)
 
A rendezvényen Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató, Rácz Róbert kormánymegbízott és Kósa Lajos, polgármester tart sajtótájékoztatót a szálloda Holló László termében. Debrecenben háromszázötvenen, a megye további három településén pedig összesen háromszázan tesznek polgári védelmi esküt. A Hortobágy Mentőcsoportnak az országos katasztrófavédelem főigazgatója csapatzászlót adományoz, így egy újabb területi rendeltetésű polgári védelmi szervezet áll készen a katasztrófák következményeinek felszámolására.
 
Ezt követően a Hortobágy Mentőcsoport, a katasztrófavédelem, a rendőrség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Magyar Vöröskereszt tart bemutatókat.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.


Vissza