Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Az energiaszolgáltatókkal való együttműködés a gyakorlatban
2010. november 27.
A mai napi téli csapadék, a vezetékekre rádőlt fák és a jegesedés miatt leszakadt vezetékek részleges kimaradásokat okoztak az áramellátásban, ám az alhálózatok javítása és azok visszakapcsolása Fejér és Komárom-Esztergom megyében azonnal megkezdődött.
Dr. Bakondi György tű. altábornagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatója a 2010. november 11-én kötött együttműködési megállapodás alapján felhívta a figyelmét az ELMŰ Hálózati Kft., az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft., az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt., az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt., valamint az ÉMÁSZ Hálózati Kft.-nek a kötött együttműködési megállapodásban foglaltak betartására.
 
A szolgáltatók vállalták, hogy a lakosság áramellátását rendkívüli helyzetek után a lehető leggyorsabban biztosítják, hiszen a megállapodás értelmében 6 órán belül valamennyi, a hiba elhárításában résztvevő szolgáltató szükséges információt megkapta. A hibák helyreállítását nagy erőkkel, azonnal megkezdték.
 
Sajtó- és Társadalmi Kapcsolatok Főosztály


Vissza