Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ - Lépcsőfutó Országos Bajnokság
2012. szeptember 20.
A Lépcsőfutó Országos Bajnokság során a tűzoltók versenyszerű keretek között mérik fel, mekkora fizikai igénybevételt jelent egy-egy speciális tűzoltói beavatkozás. A bajnokság lehetőséget ad arra is, hogy ezt bemutassák a lakosságnak is.
A rendezvény időpontja:               2012. szeptember 22. (szombat) 08:00 – 13:00
                                                         Eredményhirdetés 13:30
 
A rendezvény helyszíne:                SOTE Nagyvárad téri Elméleti Tömb
                                                         (1085 Budapest, Üllői út 26.)
 
Ez a versenyforma a tűzoltók körében nemcsak itthon, hanem külföldön is rendkívül népszerű. A bajnokság szabályai szerint a versenyzőknek teljes védőfelszerelésben, légzőkészülék használatával, egyénileg vagy párban kell felfutniuk a 23. emeletre.
A tűzoltók lépcsőfutó versenyét 2000 óta rendezik meg Budapesten, a viadal egyúttal a Pozsonyi Nemzetközi Lépcsőfutó Verseny válogatása is, hiszen az itt született eredmények alapján állítják össze az ott induló versenycsapatot. Országos szintű, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által megrendezett versenynek 2006 óta számít.
 
A díjakat Dr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM OKF főigazgatója adja át a kategóriákban legjobb eredményeket elérők részére. Győzteseket több kategóriában is hirdetünk: önkéntes, létesítményi, hivatásos és abszolút kategóriában.
 
A verseny részleteiről honlapunkon:


Vissza