Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2012. november 21.
Új, saját gyártású vízszállító járműveket állít készenlétbe a katasztrófavédelem. A fejlesztés első ütemeként 2012-ben kilenc darab hétezer literes, terepen is bevethető, összkerékhajtású vízszállító gyártása fejeződött be, mintegy 760 millió forint értékben.
 A rendezvény időpontja:   2012. november 23. 10:15.
 
A rendezvény helyszíne:    1149 Budapest, Mogyoródi út 43. BM OKF
 
Az új tűzoltójárműveket az érintett tűzoltó-parancsnokságoknak Dr. Pintér Sándor belügyminiszter adja át ünnepélyes keretek között.
 
A most átadásra kerülő kilenc új vízszállító jármű felépítménye saját fejlesztésű és gyártású. Továbbfejlesztették a hétezer literes víztartályokat, így az új modellek stabilabbak, csökkent a borulás veszélye. Az eddig használt oltóberendezéseket is korszerűbbre cserélték, ami takarékosabb vízfelhasználást tesz lehetővé.
 
Az átadáson bemutatjuk az ugyancsak saját gyártású új, „AQUADUX X 4000” tűzoltófecskendőt is, valamint az új katasztrófavédelmi mobil labor csapatpróbára készülő prototípusát.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
Budapest, 2012. november 21.
 
 

Vissza