Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
A Közlekedési Biztosító Egyesület felajánlása
2010. december 02.
A Magyar Állam által felépített és megvásárolt épületek biztosítási díját két év időtartamig ingyenes állja a Közlekedési Biztosító Egyesület Kolontáron, Devecseren és e települések vonzáskörzetében, azon tulajdonosok részére, akik a 2010. október 4-én bekövetkezett vörösiszap-katasztrófa során elvesztették házaikat.
Az érintett épületek szolgáltatási díját a biztosító a szerződéskötéskor két évre előre jóváírja. A kettő év lejárta után a biztosított dönthet arról, hogy továbbra is igényli a szolgáltatást, vagy mellőzi azt. Amennyiben megtartja a biztosítást, úgy – az amúgy határozatlan időtartamú szerződés – jogfolytonosan fennmarad.
 
Biztosítási szerződést kell kötni mindazoknak, akik a fenti felajánlással élnek A biztosító kockázatvállalása megkezdődik a szerződéskötést követő naptól. Minderről a szolgáltató biztosítási kötvényt állít ki.
 
A kezdeményezés nem titkolt célja az is, hogy az emberekben tovább erősítse az öngondoskodás igényét, amellyel valamennyien csökkenthetjük az időnként elkerülhetetlen veszteségünket.
 
Budapest, 2010. december 02.
 
 
Petróczi Tímea
szóvivő
06-20-350-9961


Vissza