Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2012. december 19.
Az elmúlt évekhez hasonlóan a katasztrófavédelem dolgozói idén is számos karitatív programot szerveznek, illetve részt vállalnak ilyen akciók lebonyolításában. A tűzoltó társadalom ezúttal is csatlakozott a Mikulásgyár és a Magyar Vöröskereszt közös ünnepi ajándék- és adománygyűjtéséhez.
 A rendezvény időpontja:    2012. december 20. 14:00.
 
A rendezvény helyszíne:     XIV. kerület Budapest, ’56-osok tere Mikulásgyár
 
A katasztrófavédelem országos gyűjtést szervezett, amelyben valamennyi szervezeti egység részt vehetett. A Magyar Vöröskeresztakciójához csatlakozva a tűzoltók országszerte elsősorban tartós élelmiszert gyűjtöttek a rászoruló családok számára.
 
A BM OKF képviseletében az összegyűjtött adományokat Dr. Gyurka Tímea tű. alezredes, hivatalvezető adja át ünnepélyes keretek között a Mikulásgyár szervezőinek és a Magyar Vöröskereszt képviselőinek. Az adományokat szállító járművet egy tűzoltóautó vezeti fel, majd a helyszínen a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának kíséretében zajlik le az átadás.
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Vissza