Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
KÖZLEMÉNY
2013. február 14.
A Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyét érintő intenzív havazás miatt a mai napon is nehezen járható és lezárt utak nehezítik a közlekedést. A balesetek, torlódások megelőzése érdekében számos intézkedést és forgalomkorlátozást léptettek érvénybe, amelyek közül a két alábbit feloldották.

A Zala Megyei Védelmi Bizottság tegnap este 19 órától elrendelte a korlátozást a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozóan, amelyet ma déltől a Tornyiszentmiklós határátkelőhelyen az M7-es autópályán Budapest felé irányuló forgalomra vonatkozóan megszüntetnek. Azon 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek, amelyek nem ebbe az irányba haladnak, továbbra is belépési tilalom alá esnek. A tilalom részleges feloldása Rédics határátkelőhelyet nem érinti.

A horvát hatóság által tegnap este 19 órától életbe lépő intézkedés értelmében a Berzencei határátkelő állomáson a 7,5 tonna legnagyobb össztömegű tehergépjárműveket nem lépteti be Horvátország, kivéve a horvát felségjelzésű kamionokat. Ezt az intézkedést a hatóság feloldotta.


Vissza