Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ - Továbbképzés a hibrid és elektromos technológiáról
2013. május 03.
Egy héten át tartó továbbképzést tart a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel együtt, hét autógyártó magyarországi vezérképviseletének közreműködésével. A kurzus első napján sajtótájékoztatót és gyakorlati bemutatót tartunk.
A rendezvény időpontja:           2013. május 6. (hétfő) 11:30
 
A rendezvény helyszíne:           Budapest, X. kerület Albertirsai út 10.
                                                   HUNGEXPO „F” pavilon
 
Magyarországon is egyre több hibrid és elektromos üzemű gépjármű közlekedik, ezért a tűzoltó egységek mind nagyobb valószínűséggel találkoznak beavatkozásaik során ilyen gépjárművekkel. A műszaki mentések végrehajtásához és a keletkezett tüzek oltásához elengedhetetlen az új technológiák alapos ismerete.
 
A hibrid és elektromos gépjárművekkel kapcsolatos speciális elméleti és gyakorlati ismereteket egy-egy napos továbbképzésen mintegy hatszáz tűzoltó sajátítja el. Tanulmányozhatják az autógyártók magyarországi vezérképviseletei által bemutatott gépjárműveket – 14 személygépjármű, egy tehergépjármű és egy busz – is, oktatási anyagokhoz jutnak, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem képviselői pedig előadásokat tartanak számukra.
 
 
A fenti eseményekre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom,
egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 

Vissza