Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2013. július 03.
A katasztrófavédelmi rendszer nem csak a hivatásos katasztrófavédelmi szervekből áll, annak szerves részét képezik az önkéntes tűzoltó egyesületek, a létesítményi és önkormányzati tűzoltóságok, valamint a különböző polgári védelmi szervezetek is.
Kiemelten fontos, hogy az önkormányzatok is szerepet vállaljanak a tűzvédelemben, ehhez meg kell teremteni az önkormányzati tűzoltóságok és önkéntes tűzoltó egyesületek stabil gazdasági hátterét. A mentő tűzvédelem területén megkezdett fejlesztések célja hosszú távon az, hogy az ország valamennyi állampolgárához tíz percen belül megérkezzen a tűzoltói segítség.
 
Ennek kapcsán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője, Bérczi László tű. dandártábornok tart  főfelügyelői szemlét az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokságon, amelyet sajtótájékoztató követ. A tábornok a sajtótájékoztatón az önkormányzati tűzoltó-parancsnokságok jelenlegi működéséről és az aktualitásokról ad részletes és átfogó képet.
 
Az eseményen részt vesz Czunyiné dr. Bertalan Judit, Komárom-Esztergom megye kormánymegbízottja és Takács Károly, Oroszlány város polgármestere is.
 
A szemle időpontja: 2013. július 4. (csütörtök) 8:30
 
Sajtótájékoztató időpontja: 2013. július 4. (csütörtök) 9:00
 
Helyszín:        Oroszlány, Táncsics M. u. 66.
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom,
egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Vissza