Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2013. július 10.
A tavaly megalakult Országos Tűzmegelőzési Bizottság kiemelt feladataként kezeli a tüzek megelőzését. Tájékoztató kampányokkal, figyelemfelhívó programokkal segíti a tüzek számának csökkentését és a keletkező károk mérséklését. A tavalyi évben a tűzoltóknak mintegy 20 ezer alkalommal kellett szabadtéri tűzesetek miatt beavatkozniuk. A bizottság a szabadtéri tüzek megelőzésével kapcsolatban konferenciát szervez, amelyet egy sajtótájékoztatóval nyit meg.
A rendezvény időpontja:         2013. július 11. (csütörtök) 9:30
 
A rendezvény helyszíne:          Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
                           Miskolc, Dózsa György út 5. - Csapó András Tanácsterem
                                                  
 
A sajtótájékoztatón Bérczi László tűzoltó dandártábornok, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság ügyvezető elnöke ad tájékoztatást a szabadtéri tüzek megelőzésének lehetőségeiről, valamint bemutatja az ennek kapcsán készült figyelemfelhívó kisfilmet.
 
A konferencián az érintett tárcák és hatóságok, valamint erdőgazdaságok egyaránt képviseltetik magukat. Az előadások révén a résztvevők megismerhetik az Országos Tűzmegelőzési Bizottság feladatait, céljait, betekintést nyernek a szabadtéri tűzeseteket érintő tudnivalókba és statisztikákba, tájékoztatást kapnak a megyében jellemző sajátosságokról, korábbi nagy tűzesetekről, és terítékre kerülnek a nemzetközi tapasztalatok is.
 
 
A fenti eseményekre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom,
egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Vissza