Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2013. július 17.
A Duna évszázados rekordot megdöntő árhulláma miatt kialakult veszélyhelyzet során szükséges védekezésben eddig példátlan összefogással vett részt a rendvédelmi szervek és a honvédség hivatásos és tartalékos állománya, valamint a civil szervezetek és az állampolgárok. A rendkívüli események során tanúsított példaértékű munka jutalmaként a BM OKF főigazgatója elismeréseket ad át.
A rendezvény időpontja:     2013. július 20. (szombat) 11:00
                                             Érkezés: 10:45
 
A rendezvény helyszíne:     1033 Budapest, Laktanya utca 33.
                                             Katasztrófavédelmi Oktatási Központ
 
A rendezvényen Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató ünnepi beszédet mond, majd „Bátorságért!” érdemérmeket, főigazgatói elismeréseket és emléklapokat ad át. Ezt követően csapatzászlót adományoz a Gazdasági Ellátó Központ és a Fejér Önkéntes Mentőszervezet számára, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok és az önkéntes megyei mentőszervezetek zászlószalagot vehetnek át.
 
Az ünnepségen jelen lesznek a rendvédelmi szervek, valamint a honvédség országos vezetői, a kormányhivatalok elnökei, valamint a rendészeti szakközépiskolák igazgatói. A mentőszervezetek és az intézmény hallgatóinak díszmenetét a Katasztrófavédelem Központi Zenekara kíséri.
 
Az ünnepség után az országos katasztrófavédelmi főigazgató a sajtó rendelkezésére áll, válaszol az árvízi védekezés és az azt követő helyreállítás, valamint az átadott elismeréseket érintő kérdésekre.
 
Az ünnepségre a sajtó munkatársai számára regisztráció szükséges. A regisztráció határideje: 2013. július 19. (péntek) 12 óra. okf.szovivo@katved.gov.hu
 
 
A fenti eseményekre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom,
egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
 
Petróczi Tímea tű. őrnagy
szóvivő
0620/669-36-13
Letölthető dokumentum(ok):

Vissza