Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2014. március 26.
A katasztrófák megelőzése, a hatékony védekezés és a következmények gyors felszámolása érdekében a hivatásos szervezetek személyi állományán és eszközein túl széleskörű társadalmi összefogásra van szükség. Ennek erősítése érdekében ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást ír alá a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.
Időpont:                           2014. március 27. (csütörtök) 13:00 óra
 
Helyszín:                           BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székháza
                                          1149 Budapest, Mogyoródi út 43.
 
 
A megállapodást dr. Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke látja el kézjegyével.
 
Az együttműködés elsődleges célja a mezőgazdaságot érintő tűzmegelőzési tevékenység fejlesztése, de lehetőséget ad arra is, hogy az agráriumban használatos létesítményeket és eszközöket a katasztrófák elleni védekezés során használják.
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívjuk,
egyben kérjük, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
További információért hívhatja Hajdu Márton tű. őrnagyot, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjét a 0620/669-36-13-as számon.
 
Kérjük, részvételi szándékát 2013. március 27. (csütörtök) 8:00 óráig szíveskedjen jelezni Konrád Szilárdnak, a NAK kommunikációs csoportvezetőjének a konrad.szilard@nak.hu
e-mail címen, vagy a 0630/5971292-es telefonszámon

Vissza