Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2014. március 27.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság újraindította a hosszú ideje szünetelő hazai tűzoltógépjármű-gyártást. A BM HEROS Javító, Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. és a Rába Járműipari Holding Nyrt. együttműködésében elkészült magyar gyártású tűzoltógépjármű prototípusát Pintér Sándor belügyminiszter és Bakondi György tű. altábornagy mutatja be a szakma képviselőinek és a közvéleménynek.
A bemutató időpontja:       2014. március 31. (hétfő) 14:00
 
Helyszíne:                            1106 Budapest, Ezüstfa u. 8. (BM HEROS Zrt. telephelye)
 
Az újonnan kifejlesztett magyar tűzoltógépjármű alváza, felépítménye és szinte valamennyi speciális felszerelése hazai gyártásban készült. A jármű prototípusát 2013 végén kezdték építeni, sorozatgyártása 2015 első negyedévében indulhat meg. A korszerű hazai gyártású jármű rendszerbe állításával emelkedik a tűzoltási, műszaki mentési beavatkozások színvonala, költséghatékonyabban működtethető a járműpark, és az eszközök szervizelése is könnyen biztosítható. A rendezvényen bemutatott jármű gyártásának megindításával homogenizálható a katasztrófavédelem eszközparkja és csökkenthető a járművek átlagéletkora is. A bemutatón megtekinthetők a katasztrófavédelem rendszerébe a közelmúltban bekerült speciális eszközök is.
 
 
A fenti eseményekre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívjuk,
egyben kérjük, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
További információért hívhatja Hajdu Márton tű. őrnagyot, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjét a 06-20-669-36-13-as számon.

Vissza