Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ
2014. május 07.
A katasztrófavédelem a hagyományteremtés szándékával rendezi meg május 9-10. között a katasztrófavédelmi sportnapokat Zánkán.
A rendezvény időpontja:                   2014. május 9-10. (péntek-szombat)
                                                           Megnyitó: május 9. 9:30
 
Helyszíne:                                         Zánka, Erzsébet Üdülőközpont és Tábor
8251 Zánka Külterület
GPS:    46° 52.965', 17° 42.478'
 
A két nap során a legkülönbözőbb sportversenyeken mérhetik össze erejüket a katasztrófavédelem dolgozói és családtagjaik, valamint a rendezvényre meghívott társszervek munkatársai. Akik a hét végén ellátogatnak Zánkára, részt vehetnek terepfutó bajnokságon, különféle játékos vetélkedőkön, kerékpártúrán, hajókiránduláson, sárkányhajó versenyen, de teniszben, pingpongban, strandfociban, streetballban és strandröplabdában is kipróbálhatják magukat. A technikai sportokat kedvelők quadozhatnak, motoros túrán vehetnek részt, vagy gépkocsivezetői képességieket fejleszthetik. Lesz még gyalogtúra a dörgicsei templomromokhoz, illetve mászófal is rendelkezésére áll a próbálkozóknak. A kevésbé sportosak horgászversenyen, vagy főzőversenyen mérhetik össze tudásukat. Az igazán erőseknek lesz fitnesz- és kettlebell-tréning, és kiderül az is, ki a katasztrófavédelem legerősebb embere.
 
A fenti eseményekre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívjuk,
egyben kérjük, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
További információért Hajdu Márton tű. őrnagyot, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjét hívhatja a 0620/669-36-13-as számon.
 

Vissza