Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
KÖZLEMÉNY
2014. október 15.
Közös gyakorlatot tart október 16-tól a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság HUNOR mentőcsoportja és a Magyar Honvédség MH 5/24. Bornemissza Gergely Felderítő Zászlóalja.
A Budapestről október 16-án 9 órakor induló HUNOR mentőcsoporthoz az M35 autópálya Józsai pihenőhelyén csatlakozik a Hajdúhadházról 12 órakor induló katonai egység, ezután a 24 járműből álló konvoj együtt folytatja útját Nagyhegyesen át a katasztrófavédelem hajdúszoboszlói kiképzőbázisáig. A katonai járművek délután 16 óra 30 perckor, ugyancsak Nagyhegyesen át visszaindulnak a hajdúszoboszlói sportrepülőtérről Hajdúhadházra.
 
A rendőri felvezetéssel közlekedő menetoszlopban a katasztrófavédelem járművei mellett több páncélozott csapatszállító, katonai mentő és katonai terepjáró is helyet kap.
           
Kérjük az október 16-án az M0, az M31, az M3, az M35 autópályán és a 33., a 354., a 3321. számú úton közlekedők fokozott figyelmét és türelmét! Kérjük, hogy kellő óvatossággal közelítsék meg a konvojt, ezzel is segítve annak biztonságos és folyamatos haladását!
 
Budapest, 2014. október 15.
 
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Kommunikációs Szolgálata
 

Vissza