Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Estére újabb fogyasztóknál lesz áram
2014. december 03.
A mai napon sok helyen sikerült helyreállítani a hétfő óta tartó rendkívüli időjárásban megrongálódott vezetékeket, jelenleg 594 fogyasztónál áramfejlesztő segítségével biztosítanak áramot mindaddig, amíg a szolgáltató teljesen kijavítja a hibákat. A ténylegesen szolgáltatás nélkül maradtak száma 812-re csökkent, az ő mielőbbi ellátásuk érdekében intenzíven dolgoznak a szakemberek.
Budapesten komolyabb problémák a II. kerületi a Jánosbogár utcában vannak, ahol tegnap reggel elektromos vezetékek szakadtak le a rájuk dőlő fák súlya alatt. Az ideiglenes megoldást jelentő aggregátorok már a helyszínen vannak, így itt még ma visszatérhet az áram az itt élő körülbelül négyszáz fogyasztó otthonába.


Dobogókőn változatlanul megfeszített erőkkel dolgoznak a szakemberek, de a településen még mindig vannak veszélyes útszakaszok, így a teljes helyreállítás várhatóan hosszabb időt vesz igénybe. Ezzel együtt ma a késő esti órákra itt is lesznek olyan utcák, amelyeknek lakói aggregátor segítségével áramhoz jutnak.

Vissza